POVESTEA NOASTRA

EXTENSII TOP STYLE A LUAT FIINTA

din dorinta de a reda increderea si frumusetea fiecarei  femei mondene.

Stim cat de greu este sa ai un par lung, sau un par mai bogat, ori o coada groasa sau un coc surprinzator, ori pentru acelea care sufera de probleme de calvitie si apeleaza la peruci.

Extensii Top Style doreste sa-ti dea din nou incredere in tine si in chipul tau si te vrea fericita si zambind. Iti suntem mereu aproape.

LIVRARE PRIN CURIER

Livram oriunde in Romania si strainatate. Comanzi online si primesti coletul la tine acasa.

PLATESTI IN SIGURANTA

Aceptam la plata: ramburs, credit card online, Paypal, transfer bancar si WesternUnion

MAGAZIN DE INCREDERE

  • Garantia calitatii
  • Suport 24h
  • Produse originale

PROFESIONALISTI CU ADEVARAT

UNDE POT MONTA EXTENSIILE?

Extensiile clip-on le poti pune singura acasa. In schimb extensiile cu cheratina, microring sau tap-on trebuiesc montate de un profesionist. Expertii nostri in extensii de par, va ofera servicii de calitate, cu produse atestate. Descoperiti mediul placut in care se lucreaza cu profesionalism chiar la Salonul nostru din Bucuresti. Extensiile de par 100% natural, calitate remy (de top), brand Top Style.

CARE ESTE DIFERENTA INTRE EXTENSII DELUXE SI VIP?

Extensiile DELUXE iti ofera dublu volum si lungime. Extensiile VIP in schimb iti ofera triplu volum si lungime. Firele sunt taiate egal nu se incurca si sunt de cea mai buna calitate din par natural 100%.

EXTENSII DE PAR NATURAL SAU SINTETIC?

In functie de bugetul tau iti recomandam extensii de par natural de diferite lungimi si calitate: normale, deluxe sau vip. In schimb daca doresti un par mai lung cu bani putini iti recomandam extensiile sintetice care arata foarte bine si imita firul de par.

CONTACTATI-NE