Termeni si conditii

Termeni si Conditii Generale

Noi, impreuna cu furnizorii nostri de produse (“Furnizorii”), detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si tuturor continuturilor acestuia. Nu veti copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afisa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continutul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru decat in urma obtinerii acordului scris al reprezentantului societatii noastre sau doar in scop necomercial. Fiecare produs cumpărat este vândut sub rezerva descrierii produsului. Vom lua toate măsurile rezonabile peIn cazul in care unul sau mai multe dintre produsele ntru a va asigura că toate detaliile, descrierea și numarul de produse care apar pe site sunt corecte în momentul în care informațiile relevante au fost introduse pe sistem. Deși ne-am propus sa menținem site-ul actualizat este posibil, ca informațiile inclusiv descrierile produselor care apar pe acest site la un moment dat pot să nu reflecte întotdeauna poziția exacta în momentul în care trimiteti comanda. Nu putem confirma prețul unui produs, până când comanda este acceptata în conformitate cu politica noastră de acceptare a comenzilor.

Culorile afișate

Noi oferim imagini color și de calitate foarte buna dar nu ne asumăm faptul ca, culoarea reală primita va fi exact ceea ce vedeti. Am făcut tot posibilul pentru a afișa cât mai exact posibil culorile produselor prezentate pe acest site. Cu toate acestea, culorile pe care le vedeți pe monitorul calculatorului pot varia de la culorile reale ale produselor noastre. Tehnologia Imaging Computer este complexa și culorile pe care le vedeți vor varia de la calculator la calculator.

Cum cumpar produse de pe site-ul www.extensiidepar-topstyle.ro ?

Extensii Top Style vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata: ramburs, transfer bancar, card online si WesternUnion. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line astfel:

1. Selectati produsul dorit si optiunea, apoi apasati pe butonul „Adauga in cos”

2. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Extensii Top Style. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Extensii Top Style si  Platforma E-commerce pentru plata online securizata cu orice card bancar nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea casutei adresei de livrare dupa care va introduceti adresa de livrare.

Alegeti metoda dorita de plata.

Plata ramburs: Plata se face direct la curier la preluarea coletului sau la oficiul postal la ridicarea coletului de la ghiseu. Acolo unde curierul nu livreaza sau percepe taxe suplimentare coletele vor fi trimise prin posta.

Plata prin transfer bancar: numerar la banca, ordin de plata sau online banking

Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului Extensii Top Style cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Plata online cu cardul: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, plata cu 2 rate prin carduri de rate ale bancilor BCR, ALPHA Bank si Banca Transilvania (clic aici pentru mai multe detalii) si orice fel de card de credit sau debit.

Daca ati ales metoda de plata “Plata online- EuPlatesc.ro” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici-o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlatesc.ro, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Extensii Top Style vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.euplatesc.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Extensii Top Style, nici de catre EuPlatesc.ro. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail si telefonul au importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail sau telefonic. O adresa de e-mail incorecta sau un nr de telefon gresit incetinesc intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Extensii Top Style si EuPlatesc.ro(Platforma E-commerce pentru plata online securizata cu orice card bancar) nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs.

Puteti alege dintre metodele de plata de mai sus: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail. Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dvs. va fi procesata imediat.

Pentru livrari internationale si intracomunitare (EU) plata intregii comenzi se va face anticipat, prin transfer bancar cu factura trimisa de Extensii Top Style la banca sau cu cardul bancar. Se va percepe o alta taxa de transport, care va fi calculata in functie de Destinatie.

Plata prin WesternUnion

Livrare in Romania = 23 lei

Beneficiezi de taxa de livrare la un cost minim indiferent de numarul de produse comandate.

  • Indiferent de valoarea comenzii tale sau de numarul de produse comandate ai un pret unic de livrare de 23 lei.
  • Comanzi comod cu un simplu clic si primesti coletul la adresa de livrare.
  • Taxa de livrare se adauga automat la comanda ta iar coletul va fi livrat prin curier rapid in termen de 1-2 zile lucratoare.
  • Comanda ajunge in siguranta la tine.

Livrare in strainatate oriunde = 150 lei

  • Livrare in 5-10 zile pe tot teritoriul Europei si oriunde in lume.
  • Poti primi la adresa ta din strainatate coletul Extensii Top Style.
  • Afla taxa pentru tara ta introducand in rubrica finalizare comanda tara.
  • Comenzile cu livrare in afara Romaniei se platesc cu CARDUL ONLINE, WESTERN UNION sau TRANSFER BANCAR.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.extensiidepar-topstyle.ro puteti sa va inregistrati un cont de client sau sa cumparati ca vizitator.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in documente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici-o notificare prealabila.

Inregistrarea dvs. ca client:

Prin inregistrarea ca client veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Puteti sa utilizati site-ul nostru doar daca sunteti de acord cu acesti „Termeni si conditii” Dumneavoastra sunteti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al parolelor dumneavoastra, informatiilor privind autentificarea si contul. Veti fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizeaza parola dumneavoastra si informatiile dumneavoastra de autentificare. Sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabili pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra.

De asemenea, va asumati raspunderea ca toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt adevarate si exacte.
Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plati sau viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti Termeni.

Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul dumneavoastra la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul dumneavoastra la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neintrerupt sau disponibil in orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori aparute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorile aparute, sau lipsa virusilor ori a altor comportamente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac disponibil. Nu aveti dreptul sa utilizati niciun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru si nici sa luati vreo masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic.

Orice incercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului site-ului www.extensiidepar-topstyle.ro, afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare.

Limitarea raspunderii

Noi nu vom fi, si colaboratorii nostri nu vor fi, responsabili sau raspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (III) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta renuntare la raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

Protectia datelor personale:

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra înregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege.

Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele dvs. de contact sa fie prelucrate de catre www.extensiidepar-topstyle.ro.

Extensii Top Style garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001.

Garantia produselor 

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru: www.extensiidepar-topstyle.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Garantia se ofera pe calitatea parului, nicidecum pe aplicarea acestuia ( aplicarea tine de cel /cea care a facut manopera). Nu ne asumam raspunderea pentru folosirea neadecvata a produsului!

RETURNAREA PRODUSELOR 

Ordonanta Guvernului nr. 34/2014 prevede urmatoarele:
„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Facem precizarea că, in conformitate cu Ord. 130/2000 legislatia in vigoare produsele aduse pe comanda la cererea clientului nu pot fi returnate.

Va rugam sa luati in considerare ca produsele desigilate si/sau utilizate, nu pot fi returnate din motive de igiena si sanatate. Va multumim pentru  intelegere.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura, sa nu fie folosit, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat (nu rupeti sigiliul auriu) impreuna cu factura si dovada de plata la curier.  Nu se primeste retur in cazul in care aplicati extensiile fara a sti cum se procedeaza de aceea va recomandam sa apelati la specialisti, coafeze, altfel riscati sa nu fie bine puse. Noi va garantam calitatea parului. In cazul in care nu intretineti corect extensiile, le periati puternic, le vopsiti incorect riscati sa le deteriorati.

Nu se returneaza cheltuielile de transport pentru livrarea comenzii.

In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.

Facem precizarea ca daca ati primit produsele deteriorate din cauza curierului si ati facut proces verbal in prezenta curierului puteti fi despagubit. Reclamatiile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreeuna cu agentul de la firma de curierat prin care vi s-a livrat comanda sau daca a fost prin posta la oficiul postal de unde ati ridicat coletul. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Acceptam ca retur produsele gresit trimise de catre noi fata de cele din comanda dvs. Aceste produse pot fi probate pe baza comenzilor dvs. care raman stocate in serverele noastre. Solicitati telefonic returul printr-un apel la nr. de telefon 0761.525944 – 0734.710826 – 0756.977672.

Returnarea efectiva a produsului se poate face prin metoda de transport prin care vi s-a trimis comanda. Nu acceptam retururi cu ramburs!

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit – factura si dovada de plata la curier). Returul se face prin  firma de Curier Rapid cu care ati primit coletul  iar costul transportului il veti plati dvs atunci cand trimiteti coletul.

Trebuie sa ne sunati sa ne anuntati in termen de 24 de ore de la primirea coletului ca doriti sa efectuati returul. Veti primi instructiunile necesare pe email sau telefonic. Orice returnare ulterioara nu va fi luata in considerare.

In situatia in care aceste conditii nu sunt indeplinite, firma noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul!

Contravaloarea marfii returnate se va plati prin transfer bancar in contul IBAN al clientului de catre comerciant in termen de 30 zile de la primirea coletului, cu mentiunea ca returnarea banilor catre client se face doar daca produsul indeplineste conditiile de retur. Nu se returneaza: cheltuielile de transport, comisioanele de plata (posta, curier, procesator de plati, transferuri bancare), costuri de ambalare si servicii cu procesarea si returnarea comenzii.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea Magazinului Extensii Top Style.

Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile prin virament bancar.

Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe Extensii Top Style sunt in stare impecabila.

Nota: Clientii care platesc comanda prin EuPlatesc.ro cu cardul online si doresc returnarea banilor li se va scadea din suma returnata comisionul perceput de operatorul de plati EuPlatesc.ro.

Informatii despre produs

 Pozele au caracter informativ. Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. NU suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul Dumneavoastra si cea a produsului. De asemenea, toate pozele produselor si toate paletele de culori/nuantele aferente sunt din sursa furnizorului autorizat al fiecarui brand in parte. Producatorul fiecarui brand in parte este raspunzator pentru eventualele diferente de nuante dintre produsele expuse online sau produsele de catalog si produsele din realitate. Ne rezervam dreptul de a refuza pentru retur toate produsele care prezinta urmatoarele: produse testate, fara etichete intacte, cu sigilii rupte, sterse ori desprinse, produse „atinse” sau produse cu orice fel de modificari fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgarieturi sau socuri.

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii NU se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare.

Drepturi de autor:

Intregul continut al website-ul www.extensiidepar-topstyle.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Extensii Top Style sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe website-ul www.extensiidepar-topstyle.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail: office@extensiidepar-topstyle.ro sau extensiidepar_topstyle@yahoo.com.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai sus. Va rugam sa cititi cu mare atentie! In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste conditii va rugam NU FOLOSITI siteul: Extensii Top Style .