Daca detii un card de cumparaturi  Visa, MasterCard, Maestro, American Express, cu plata in rate de la banca BCR, ALPHA Bank sau Banca Transilvania poti plati in 2 rate orice produs de pe siteul nostru. Sistemul de plata in rate fara dobanda este asigurat prin procsatorul de plati EuPlatesc.ro. Alege in finalizare comanda plata online cu cardul si introdu datele de plata ale cardului tau de cumparaturi cu rate.

Extensii Top Style iti aduce in premiera aceasta plata in rate pentru extensiile tale de par.

Aceste carduri de la BCR, ALPHA Bank sau Banca TransilvaniaBCR, ALPHA Bank sau Banca Transilvania  arata exact ca mai jos sub sigla acestor banci. Daca nu detii un astefel de card te invitam in agentiile si sucursalele bancilor sa iti faci cat mai repede un astfel de card.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici-o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlatesc.ro, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Extensii Top Style vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.euplatesc.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Extensii Top Style, nici de catre EuPlatesc.ro. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail si telefonul au importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail sau telefonic. O adresa de e-mail incorecta sau un nr de telefon gresit incetinesc intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Extensii Top Style si EuPlatesc.ro(Platforma E-commerce pentru plata online securizata cu orice card bancar) nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs.